Core training

"CORE" betekent letterlijk kern. Dus wanneer we het over CORE Training hebben, dan gaat het over oefeningen die de romp (rug, buik, bekken, billen en benen) stabieler en sterker maken.

Lees meer

e-GYM fit en vitaal in 30 minuten

De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat.

 

De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben.

Ook ideaal voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben.

Wat is eGym?

eGym is een cirkel van krachttoestellen die met elkaar een training verzorgen voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Dynamic staan 8 volautomatische eGym toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met jouw persoonlijke gegevens automatisch bewaard. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Dit doe je zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

De voordelen van eGYM

  • • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en persoonlijke chipkaart
  • • Zeer effectief met meer resultaat, in slechts 2x 30 minuten per week
  • • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • • Altijd en overal inzage in jouw trainingsresultaat middels de eGYM app.

Wist je dat krachttraining niet alleen goed is voor het trainen van je figuur maar ook zeer effectief is als je wilt afvallen? En dat krachttraining voor jong en oud geschikt is?

Maak gratis kennis met eGYM

Bij Dynamic kun je een gratis proeftraining inplannen via 077-4642611.Of vraag een van onze trainers binnen onze club voor een kennismaking met eGYM.

FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

 

Bij Dynamic wordt fysiotherapie aangeboden door praktijk Fysio Helden.

Fysio Helden is al jaren een begrip in de gemeente Peel en Maas.

U kunt er terecht voor vele specialisaties, wilt meer weten neem een kijkje op de website van Fysio Helden.

www.fysiohelden.nl

Gewichtsconsulent

57% van de Nederlanders heeft overgewicht, 12% heeft zelfs ernstig overgewicht (obesitas). Overgewicht is een risicofactor voor onder andere hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en vruchtbaarheidsstoornissen.

Heb jij ook overgewicht? Met ons Lyfestyle programma kun je daar op een effectieve en blijvende manier zelf iets aan veranderen!

de BGN gewichtsconsulent, bewegingsagoog, fitness trainer en leefstijlcoach van Dynamic heeft een programma ontwikkeld waarmee je je leefstijl op het gebied van eten en bewegen kunt veranderen.

De kosten van dit programma worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Jiu-Jitsu

WAT IS JIU-JITSU?

Deze stijl brengt de essentie terug in het Jiu-Jitsu. Het originele doel (de essentie) was het uitschakelen van één of meerdere tegenstanders met zo weinig mogelijk kracht en inspanning. Door het gebruik van Dim Mak, zowel energetisch als met drukpunten, wordt met minder inspanning een groter effect behaald. De stijl kenmerkt door de afstand klein te houden, de verplaatsing te minimaliseren en minder kracht te gebruiken, maar behoudt het typerende van Jiu-Jitsu door gebruik te maken van worpen, klemmen en grondtechnieken. Door het gebruik van voorspelde biomechanische en drukpunt reacties, krijgt men een logische en snelle volgorde van technieken. Met het leren te reageren vanuit verschillende aanvalsrichtingen krijgt men de vaardigheid zich in elke situatie te kunnen redden. Met het gebruik van energetische technieken is deze vorm van Jiu-jitsu ook geschikt om op hogere leeftijd te beoefenen.
De basistechnieken bevatten een uitgebreid scala van technieken van verschillende landen en uit diverse stijlen. Beginners starten met de basistechnieken en gevorderden zullen het energetisch aspect en de drukpunten meer gaan gebruiken. Hoe verder men zich ontwikkeld hoe kleiner de afstand wordt. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat vanaf de start de essentie al wat wordt beoefend. Daarbij denkend aan het gebruiken van heup en schouder in de technieken. Voor de dan-graden (zwarte band en hoger) geldt dat er ook dan-graden gehaald moeten worden in het Dim Mak om verder te groeien.

BASISTECHNIEKEN:

Standen en verplaatsingen
Stoten, slagen en trappen
Worpen en neerhaaltechnieken
Breek en controle technieken
Vastleg technieken en verwurgingen
Grondtechniek
Wapens verdediging ( korte en lange stok, mes, pistool en touw/ketting)

GEVORDERDE TECHNIEKEN:


Drukpunten(Kyusho-Jitsu)
Energetische verplaatsingen
Fa Jin (explosieve energetische kracht)
Combinatie van alle bovenstaande

VOOR WIE?


Alle leeftijden (m/v) vanaf 9 t/m 100.

Kickboks kids

Kickboks kids is er voor kinderen v.a. 6 jaar voor zowel jongens als door meisjes. In onze kickboks kids lessen wordt kickboksen als middel gebruikt om doelstellingen als zelfvertouwen, conditie, lenigheid en zelfverdediging van kinderen te verbeteren. Plezier staat hierbij centraal, men traint met elkaar en niet tegen elkaar. Respect is dan ook van essentieel belang.

Loading...
Loading...